کسب عنوان «کانون برتر کشوری» توسط کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند

۱۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۲۳ کد : ۲۱۶۷۳ موفقیت اتفاقی نیست ...

پنجمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت که با رویکرد اجتماعی شدن امر پیشگیری با حضور دکتر داداش‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی به میزبانی دانشگاه شیراز در روزهای ۲۰ و ۲۱ مهرماه 1401 برگزار گردید.

در این همایش که با هدف تعامل کانون‌ها و ارتقاء عملکرد آنان برگزار شد، خانم سیده کوثر خواجه، دبیر کانون و خانم‌ها کوثر جانی، مهسا رشیدی و زینب عبداللهی اعضای اصلی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند شرکت داشتند و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، عنوان «کانون ممتاز در سطح دانشگاه‌های منطقه نه» را کسب نمود. ضمن تبریک به اعضای فعال کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، توفیقات روزافزون شما عزیزان را از خداوند منان خواستاریم.

آخرین ویرایش۱۶ آذر ۱۴۰۱

نظر شما :