برگزاری جلسه نقد و بررسی کتاب «قدرت سکوت»

سومین جلسه نقد و بررسی کتاب، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، در روز یکشنبه 7 اسفند ماه 1401، ساعت 18 الی 20، با حضور آقای مصطفی حسین پور، کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، کارشناسان مرکز مشاوره و توانمندسازی و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند در محل ساختمان مانا1 دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

جلسه نقد و بررسی کتاب «قدرت سکوت» نوشته سوزان کین، ابتدا توسط آقای حسین‌پور با طرح این سوال که آیا فرد درون‌گرایی هستید یا برون‌گرا، آغاز شد. سپس دانشجویان نظراتشان را در مورد ویژگی‌های یک فرد درون‌گرا و برون‌گرا بیان کردند و آقای حسین‌پور نیز توضیحات تکمیلی در مورد افراد درون‌گرا و برون‌گرا ارایه نمود. در ادامه جلسه به نقد و بررسی کتاب قدرت سکوت پرداخته شد و دانشجویان نظرات خود را بیان نمودند. در پایان با توافق تمام شرکت‌کنندگان کتاب بعدی برنامه‌ی کافه کتاب انتخاب و به قید قرعه، کتاب «باید به هم گوش بدهیم» اثر کیت مورفی به خانم سیده صدیقه حقیقی تقدیم شد.

نظر شما :