نشست هماهنگی برگزاری طرح سیمای زندگی

نشست هماهنگی برگزاری طرح سیمای زندگی با حضور رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی و همکاران مجری طرح، روز چهارشنبه 13 اردیبهشت 1402 در اتاق جلسات برگزار گردید.

در ابتدا دکتر صمدیه از اجرای طرح «سیمای زندگی» با هدف بررسی سبک زندگی و ارتقاء سلامت روان دانشجویان کلیه‌ی دانشگاه‌های کشور خبر دادند و اعلام کردند این طرح در  دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با محدودیت زمانی برگزار می­‌شود و اطلاعات صدها هزار دانشجویی که تحت پوشش این طرح باشند، گردآوری خواهدشد.

در ادامه جلسه دکتر صمدیه با تاکید بر حسن اجرای موج ششم طرح سیمای زندگی در دانشگاه بیرجند، بیان کردند این طرح قرار است سیمای زندگی دانشجویی از نظر روانی، اجتماعی، معنوی، بهداشتی، تحصیلی و اوقات فراغت را بررسی کند و تصویری از نوع زندگی و گذران وقت دانشجویی، نگرانی‌ها و رغبت‌های او به دست بدهد. در پایان جلسه نیز چگونگی فرایند اجرا برای تیم اجرایی توضیح داده شد و تقسیم وظایف صورت گرفت.

نظر شما :