برگزاری کارگاه آموزشی «پیشگیری از سوء مصرف مواد» ویژه سرپرستان خوابگاه‌های دانشجویی

کارگاه آموزشی «پیشگیری از سوء مصرف مواد» ویژه سرپرستان خوابگاه‌های دانشجویی در روز سه‌شنبه 9 خرداد ماه 1402 با تدریس آقای جواد بهشتی‌پور، کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی در محل مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

کارگاه آقای بهشتی‌پور با معرفی شرکت‌کنندگان و پرسش این سؤال که انتظار شما از کارگاه چیست آغاز گردید. پس از معرفی شرکت‌کنندگان، آقای بهشتی‌پور با توجه به صحبت‌هایشان که به آن‌ها در محیط کار آسیب می‌رساند، درباره‌ی ویژگی‌های کاری سرپرستان صحبت کردند. در ادامه نیز در مورد مشکلات خوابگاه و دانشجویان سؤال پرسیده شد؛ نحوه‌ی برخورد با دانشجو، مجاب کردن دانشجویان برای عدم مصرف سیگار، افسردگی دانشجویان و عدم توجه به قوانین از جمله مسائلی بود که توسط سرپرستان بیان گردید و آقای بهشتی‌پور به آن‌ها پاسخ دادند. کارگاه به صورت پرسش و پاسخ برگزار گردید و مورد استقبال سرپرستان قرار گرفت.

نظر شما :