برگزاری نشست صمیمانه با موضوع «معنای زندگی تو»

۱۰ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۰۲ کد : ۲۴۲۱۱ اخبار

نشست صمیمانه با موضوع «معنای زندگی تو» با تدریس آقای مصطفی حسین‌پور، کارشناس ارشد روان‌شناسی تربیتی، روز 9 خرداد ماه 1402، در محل پردیس علوم رفتاری دانشگاه بیرجند به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی، انجمن علمی روان‌شناسی و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای نشست آقای حسین‌پور به معرفی خود و شرکت‌کنندگان پرداختند و درباره‌ی معنای زندگی، تصمیم‌گیری و اینکه تصمیم‌گیری و زندگی در بعضی مقاطع سنی دست خودمان نیست، از شرکت‌کنندگان سؤال پرسیدند. سپس پرسشنامه معنای زندگی جهت خودآگاهی بیبشتر در زمینه‌ی داشتن اهداف در زندگی، توسط دانشجویان تکمیل گردید. معنای زندگی، تفاوت معنای زندگی در روان‌شناسی زرد، تأثیر پذیری معنای زندگی توسط شرایط اقتصادی-اجتماعی، داشتن اهداف (کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت) از جمله دیگر مباحث مطرح شده در این نشست بود.در پایان نیز آقای حسین‌پور به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

آخرین ویرایش۱۰ خرداد ۱۴۰۲

نظر شما :