حضور کانون همیاران سلامت روان در شانزدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت و هشتمین جشنواره رویش

همزمان با آغاز شانزدهمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت و هشتمین جشنواره رویش که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از تاریخ یکشنبه 7 الی چهارشنبه 10 خرداد ماه 1402 در محل سالن امید برگزار گردید، کانون همیاران سلامت روان نیز حضور فعالی داشتند.

در این جشنواره، همیاران سلامت روان با حضور در غرفه کانون همیاران به انجام فعالیت‌های شاد و متنوع از جمله مسابقه برج هیجان، آزمایش ترسیم در آینه و لرزش سنج، ارائه بروشور با موضوعات اضطراب امتحان، اهمال‌کاری، برنامه‌ریزی و مدیریت زمان، هفته ملی بدون دخانیات و معرفی مرکز مشاوره و سبک زندگی و کانون همیاران به دانشجویان پرداختند که مورد استقبال دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه قرار گرفت. در پایان جشنواره نیز به نفرات برتر مسابقات غرفه کانون همیاران، هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

نظر شما :