در راستای طرح تعامل مرکز مشاوره و درمان با گروه های آموزشی صورت گرفت؛ حضور نماینده مرکز در جلسه گروه آموزشی زبان های خارجی

یکشنبه 26 اسفندماه سرکارخانم رضایی، نماینده مرکز مشاوره و درمان در جلسه گروه آموزشی زبان های خارجی حضور یافت و به معرفی اهداف، طرح ها و فعالیت های مرکز پرداخت و همچنین با توجه به نتایج طرح پایش و سیمای زندگی توضیحاتی را در خصوص آسیب های دانشجویی ارائه نمود.
در ادامه اعضای گروه نیز به بیان نقطه نظرات و نقشی که اساتید در ارتقا سلامت روان می توانند داشته باشند پرداختند و در این زمنیه پیشنهاداتی (برگزاری کارگاه های آموزشی جهت ارتباط موثر با دانشجو برای اساتید و کارکنان دانشگاه، فضای جذاب، بانشاط و ایجاد امکانات تفریحی و ورزشی برای دانشجویان) ارائه نمودند.
در پایان، نماینده مرکز پیشنهاد داد تا در طول ترم، هریک از اساتید 5 تا 10 دقیقه از وقت کلاس را در خصوص ایجاد انگیزه و رغبت تحصیلی و آسیب های اجتماعی اختصاص دهند و همچنین نماینده ای از این اعضا جهت تعامل بیشتر با مرکز انتخاب شود.
این جلسه مورد استقبال اعضا قرار گرفت و بر ادامه برگزاری آن تاکید نمودند.

نظر شما :