مشارکت فعال مرکز مشاوره و سبک زندگی و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در نمایشگاه کار

همزمان با آغاز نمایشگاه کار؛ پیش به سوی آینده، با هدف ارتباط هر چه بیشتر بین دانشجویان، کارآفرینان و صنایع استان که به همت معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه بیرجند در تاریخ سه‌شنبه ۹ الی چهارشنبه ۱۱ آبان ماه ۱۴۰۲ در محل سالن امید برگزار گردید، مرکز مشاوره و سبک زندگی و کانون همیاران سلامت روان نیز مشارکت فعالی داشتند.

در این نمایشگاه، مرکز مشاوره با حضور در غرفه اختصاص داده شده به مرکز به انجام فعالیت‌های متنوع از جمله ارائه مشاوره به افراد حاضر در نمایشگاه، اجرای تست رغبت‌سنج، آزمایش ترسیم در آینه، رنگ‌درمانی، ارائه بروشور با موضوعات کاریابی و معرفی مرکز مشاوره و سبک زندگی و کانون همیاران و طرح مربیان همتا به دانشجویان پرداختند که مورد استقبال دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه قرار گرفت. در پایان نمایشگاه نیز از غرفه‌داران حاضر در نمایشگاه تقدیر به عمل آمد.

نظر شما :