برگزاری جلسه آشنایی با رشته مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و علوم و مهندسی خاک و آینده شغلی آن توسط مربی همتای مرکز مشاوره و سبک زندگی در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

جلسه آشنایی با رشته مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و علوم و مهندسی خاک و آینده شغلی آن توسط مربی همتای مرکز مشاوره و سبک زندگی در پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ویژه دانشجویان نوورود مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی و علوم و مهندسی خاک، روز دوشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۲ ساعت در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این جلسه مباحثی همچون آشنایی با رشته تحصیلی، دروس رشته و پیش نیاز، منابع امتحانی، آشنایی با فرصت های شغلی، آشنایی با گرایش‌های مختلف دوره کارشناسی‌ارشد مطرح گردید.

همچنین معرفی مدیر گروه، اساتید راهنما در دوران دانشجویی توضیح داده شد و مرکز مشاوره و سبک زندگی و کارگاه‌های آموزشی مرکز در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1402-1403 معرفی شد. جلسه به صورت تعاملی برگزار گردید و آقای حسینی مربی همتای مرکز مشاوره به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ دادند.

نظر شما :