برگزاری مجمع عمومی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳

مجمع عمومی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند با هدف آشنایی بیشتر اعضای جدید با کانون همیاران و برنامه‌های آن در نیم‌سال جاری و تعیین اعضای جدید شورای مرکزی کانون با حضور معاون محترم دانشجویی، کارشناسان مرکز مشاوره و سبک زندگی، مسئول کانون، دبیر، اعضای شورای مرکزی و اعضای جدید کانون در روز دوشنبه ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۲ در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار گردید.

در ابتدای جلسه سخنگوی کانون به معرفی کانون، اهداف و وظایف آن پرداخت و پس از معرفی هر کدام از کمیته‌ها، دبیر و مسئولین هر کمیته وظایف و اختیارات خود را شرح دادند. در ادامه مسئول کانون ضمن تشکر از همکاری اعضای پیشین کانون، برنامه‌های کانون در نیم‌سال اول سال تحصیلی 1402-1403 را بیان کرد و در مورد لزوم آموزش اعضای کانون همیاران و شرکت در دوره‌های آموزشی تعیین شده برای اعضای کانون صحبت نمود، سپس از میان گزینه‌های پیشنهادی برای سمت دبیری کانون، با نظر اعضای شورای مرکزی کانون دبیر و نائب دبیر انتخاب شده و مسئولین جدید کمیته‌ها نیز معرفی گردیدند. همچنین اقدامات صورت گرفته در رابطه با پویش هم کتاب مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید پویش در جلسات معارفه و کلاس‌های درس دانشجویان نوورود معرفی گردد. در انتها جلسه نیز آقای دکتر موسوی، معاون محترم دانشجویی دانشگاه بیرجند ضمن خداقوت و آرزوی موفقیت برای تک تک اعضای کانون، از زحمات آن‌ها در سال گذشته تقدیر نموده و کسب عنوان کانون نمونه کشوری توسط کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند را تبریک گفتند. این جلسه با استقبال دانشجویان همراه بود.

نظر شما :