برگزاری کارگاه حل تعارض با نوجوان (ارتباط موثر با خانواده) ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند

کارگاه حل تعارض با نوجوان (ارتباط مؤثر با خانواده) ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند، با تدریس دکتر اسدی یونسی عضو هیات علمی گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه، روزهای چهارشنبه ۱۷ آبان و شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۴ ساعت در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار گردید.

دکتر اسدی یونسی در جلسه اول تعریفی از دوران نوجوانی، بلوغ زودرس در جامعه، تعارضات در دوران نوجوانی، فراوانی‌های تعارض و شدت آن‌ها، تعارضات بین والد و نوجوان، عوامل مؤثر بر هیجان در دوران نوجوانی، نظم پذیری در دوران نوجوانی، حل مسئله در تعارضات بین والدین و فرزندان نوجوان بیان کرد. در جلسه دوم این کارگاه نیز روش‌های حل تعارض، نقش هوش هیجانی در حل تعارضات، جلوگیری از افزایش تعارضات، موانع ارتباطی، سبک‌های ارتباطی، مهارت‌های گفت و گو مطرح گردید. در ادامه کتاب‌های آموزش مؤثر والدین، روان‌شناسی بلوغ، ارتباط بدون خشونت جهت مطالعه بیشتر به شرکت کنندگان معرفی شد. این کارگاه که در دو روز به مدت 4 ساعت و به صورت پرسش و پاسخ برگزار گردید مورد استقبال کارکنان قرار گرفت.

نظر شما :