کارگاه آموزشی «رشد مسیر شغلی دانشجویان» برگزار شد

کارگاه آموزشی «رشد مسیر شغلی دانشجویان» در تاریخ های ۲۸ آبان و ۵ آذر ماه ۱۴۰۲ به مدت ۴ ساعت به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در محل کارگاه اندیشه مرکز مشاوره توسط خانم فاطمه علی‌آبادی، کارشناسی ارشد مشاوره شغلی برگزار گردید.

در جلسه اول این کارگاه مباحثی همچون تفاوت بین کار، شغل و حرفه، مسیر شغلی، نظریه رشد مسیر شغلی دونالد سوپر و مراحل آن، انعطاف‌پذیری شغلی و ابعاد آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت و کاربرگ وظایف رشد مسیر شغلی دانشجویان در دوران تحصیلی توسط شرکت‌کنندگان تکمیل و بررسی شد.

در جلسه دوم ضمن مرور مباحث جلسه اول، به تفضیل وظایف رشد مسیر شغلی دانشجویان در دوران تحصیلی به تفکیک هر سال، نظریه هالند و 6 تیپ شخصیتی آن و رزومه نویسی توضیح داده شد و تست رغبت سنج هالند انجام گردید. این کارگاه به صورت تعاملی برگزار گردید و شرکتکنندگان به بیان نظرات خود پرداختند و خانم علی‌آبادی نیز به پرسش‌‌های مطرح‌شده پاسخ دادند.

نظر شما :