کارگاه آموزشی ارتباط اثربخش با دانشجو ویژه مسئولین و سرپرستان سراهای دانشجویی برگزار گردید

کارگاه آموزشی ارتباط اثر بخش با دانشجو به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری، با تدریس دکتر محمدحسین سالاری فر عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه بیرجند، ۱ اسفند ۱۴۰۲ در سالن بشارت به مدت ۲ ساعت برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مواردی همچون شکل کلی ارتباط و لزوم برقراری ارتباط خوب با دانشجو و مراحل شکل گیری این ارتباط پرداختند. در ادامه انواع شیوه های ارتباطی، مولفه های ارتباط کلامی و غیر کلامی، زبان بدن و اشکال مختلف آن، موانع ارتباطی، چگونگی ارتباط با شخص پرخاشگر و .... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه مدرس کارگاه، دکتر سالاری فر به بیان چگونگی برقراری ارتباط با افراد با نیازهای ویژه، معرفی انواع استرس، چگونگی گوش دادن فعال پرداختند.

در انتها به سوالات سرپرستان خوابگاه پاسخ داده شد.

نظر شما :