وبینار آموزشی «تنظیم هیجان راهی به سوی تنظیم خویشتن» برگزار شد.

۰۲ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۹ کد : ۲۷۰۶۸ اخبار

وبینار آموزشی «تنظیم هیجان راهی به سوی خویشتن»، با تدریس خانم دکتر زهرا دانای سیج، دکتری روان‌شناسی، روز سه‌شنبه 1 اسفند ماه 1402 به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، به مدت 2 ساعت در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

دکتر دانای سیج، وبینار را با تعریف تنظیم هیجان به معنای فرآیندی که افراد از طریق آن بر هیجانات خود هنگام احساس آنها و نحوه تجربه و نیز نوع ابراز آنها تاثیر می‌گذارند آغاز کردند. سپس سه پرسش در راتباط با تجربه هیجان، شیوه‌ی تنظیم هیجان و اینکه چطور روش‌های تنظیم هیجان را آموخته‌ایم مطرح کردند. و از شرکت‌کنندگان خواستند به پرسش‌ها پاسخ بدهند. ایشان در ادامه بیان کردند که بسیاری از روش‌هایی که ما برای تنظیم هیجان آموخته‌ایم نامناسب بوده‌اند و در واقع ما روش‌های تنظیم هیجان را از همان روزهای اولیه زندگی و در ارتباط با والدین‌مان آموخته‌ایم که ممکن است روش‌های نامناسبی برای تنظیم هیجان باشند. بنابراین برای تغییر لازم است ابتدا آگاهی پیدا کنیم، سپس با خودمان همدلی کنیم و در آخر قضاوت واقع بینانه‌ای نسبت به تجارب هیجانی داشته باشیم.

آخرین ویرایش۰۲ اسفند ۱۴۰۲

نظر شما :