جلسه هماهنگی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند

۲۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۷۳۹۴ اخبار
جلسه هماهنگی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ با هدف تعیین برنامه‌های کانون در نیم‌سال جاری با حضور مسئول کانون و اعضای شورای مرکزی همیاران سلامت روان در روز یکشنبه ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۳ در محل اتاق کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار شد.

در ابتدای جلسه خانم علی آبادی از زحمات همیاران به دلیل فعالیت‌های انجام شده تشکر کردند و سپس پیشنهاداتی برای کیفیت بیشتر فعالیت‌های کانون داشتند. در ادامه نشست همیاران بعد از بحث و گفتگو در مورد مناسبت‌ها، برنامه‌های پیشنهادی خود را مطرح کردند و سپس برنامه‌ها برای اجرا در طول نیم‌سال جاری اولویت‌بندی شده و اقدامات لازم برای اجرا نیز مشخص گردید و مقرر گردید مسئولین هر کمیته روند انجام کارها را پیگیری نمایند.

آخرین ویرایش۲۹ فروردین ۱۴۰۳

نظر شما :