اولین نشست هم اندیشی مددکاران اجتماعی در سال ۱۴۰۳ برگزار گردید

اولین نشست مددکاران اجتماعی با حضور مسئول واحد مددکاری اجتماعی خانم رضایی و مسئول واحد مداخله در بحران آقای رومینا و با حضور مددکاران اجتماعی، چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به مدت ۲ ساعت در مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای جلسه خانم رضایی ضمن عرض خیر مقدم به همکاران و تبریک سال جدید، از تلاش های دلسوزانه ایشان جهت خدمت به دانشجویان و پیشبرد هر چه بهتر اهداف مددکاری قدردانی نمود. ایشان همچنین متذکر شد حضور مددکاران در خوابگاه‌های دانشجویی جهت شناسایی و اقدام به موقع در خصوص آسیب‌ها و رفع آن‌ها اهمیت زیادی دارد.

در ادامه مددکاران اجتماعی ضمن معرفی خود به بیان مسائل و مشکلات مطرح شده توسط دانشجویان در سراهای دانشجویی پرداخته و پیشنهادات و انتقال تجارب جهت مرتفع کردن این مشکلات با همفکری بین همکاران صورت گرفت.

در پایان مقرر شد مسائل مطرح شده مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد و نشست های انتقال تجارب و هم اندیشی به صورت مستمر برگزار گردد.

نظر شما :