جلسه معارفه سرکار خانم دکتر میترا راستگو مقدم به عنوان ریاست مرکز مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه

طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر میترا راستگو مقدم به سمت رئیس مرکزمشاوره،بهداشت و درمان دانشجویی دانشگاه منصوب شد.
آئین معارفه  در تاریخ 14 اردیبهشت 98 در محل سالن جلسات با حضور ریاست دانشگاه، معاونت دانشجویی، معاون آموزشی دانشکده روان شناسی ،مدیر گروه روانشناسی، مدیر مرکز بهداشت و درمان، مدیر دانشجویی و جمعی از همکاران مرکز مشاوره و درمان دانشگاه برگزار شد.

دکتر خامسان در این مراسم با اشاره به تکمیل صد درصدی این مرکز گفت: از این پس در این مرکز باید به انجام پروژه های تحقیقاتی توجه بیشتری شود. همچنین دکتر سالاری فر نیز از تمامی افرادی که در رشد و شکوفایی این مرکز تلاش کرده اند قدردانی کرد.

نظر شما :