برگزاری سخنرانی با موضوع «فعالیت های بدنی و ورزش برای بهبود یادگیری»

از سلسله سخنرانی های آمادگی برای امتحانات با همکاری مرکز مشاوره و معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید: «فعالیت های بدنی و ورزش برای بهبود یادگیری»

این برنامه به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان با تمرینات کاربردی در ایام امتحانات با سخنرانی جناب آقای دکتر مهدی مقرنسی (عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند) و حضور مشاورین مرکز مشاوره و درمان و جمعی از دانشجویان علاقه مند در محل طبقه دوم کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار گردید.
دکتر مقرنسی در این سخنرانی ابتدا به تشریح مباحث علمی و نظری در خصوص فعالیت بدنی و ورزشی و بهبود یادگیری پرداختند، سپس مباحثی پیرامون تحقیقات انجام شده درباره تأثیر ورزش بر قدرت یادگیری، حافظه و کاهش اضطراب مطرح کردند. در پایان تمرینات کاربردی جهت بهبود حافظه و یادگیری و آمادگی برای ایام امتحانات آموزش داده شد.
خلاصه ای از نکات کاربردی سخنرانی در ذیل پیوست شده است.

نظر شما :