«کافه کتاب »

نظر به برگزاری مدرسه فصلی در مرکز مشاوره و درمان دومین کافه کتاب با عنوان تئوری انتخاب و واقعیت درمانی برگزار گردید.
«کافه کتاب »

در 15 مهر ماه 98 دومین کافه کتاب با عنوان تئوری انتخاب برگزار گردید.

در این جلسه، که با حضور ریاست مرکز خانم دکتر راستگو مقدم و به همراه کلیه همکاران مرکز برگزار شد؛ به نقد و بررسی کتاب تئوری انتخاب ویلیام گلاسر ترجمه علی صاحبی پرداخته شد.

این کتاب از جمله آثار شاخص روانشناسی مثبت گراست که در ان دیدگاه جدید ویلیام گلاسر تحت عنوان تئوری انتخاب در دو بخش نظریه و کاربست در چهار رابطه کلیدی" والد-فرزندی " "معلم-شاگردی" "زوجین" و "کارفرما _کارمند " شرح داده شده است.

از جمله فعالیت های انجام شده در این جلسه می توان به بررسی سر فصل های کلی کتاب و بحث و تبادل نظر همکاران در رابطه با تئوری انتخاب و کاربست آن در موقعیت های مختلف دانشجویی و مشاوره اشاره کرد.

در پایان خانم دکتر راستگو مقدم ضمن تشکر از همکاران بر پویایی و مشارکت فعال کلیه اعضا تاکید کرده و مشاورین نیز خواستار ادامه برگزاری مدارس فصلی به صورت منظم و دوره ای شدند.در 15 مهر ماه 98 دومین کافه کتاب با عنوان تئوری انتخاب برگزار گردید.

نظر شما :