به مناسبت دهه سرآمدی آموزش برگزار شد. وبینار آموزشی مدیریت کلاس دانشجویان نسل z توسط خانم دکتر خیرالنساء

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۹ کد : ۲۳۷۸۰ اخبار دانشکده

وبینار آموزشی مدیریت کلاس دانشجویان نسل z توسط خانم دکتر خیرالنساء رمضان زاده استادیار برنامه ریزی درسی گروه علوم تربیتی برگزار گردید. از آنجایی که امروزه در دانشگاهها شاهد حضور دانشجویانی از نسل z هستیم، به عنوان اساتید دانشگاه و کسانی که بیشترین مواجهه را با این دانشجویان در دانشگاه داریم، لازم است نسبت به این نسل، خصوصیات و علایق آنها آشنایی داشته باشیم تا بتوانیم بر غنا و کیفیت آموزش بیفزاییم.
در این وبینار آموزشی به معرفی نسل‌های مختلف و ویژگی‌های z که بیشترین تعداد از فراگیران ما را در دانشگاه‌ها تشکیل می‌دهند پرداخته شد. سپس استراتژی های موثر در یادگیری و مدیریت کلاس این دانشجویان بیان شد.