تبریک درخشش دانشجویان دانشکده در المیپیاد علمی دانشجویی کشوری

کسب رتبه‌های یک، چهار ، پنج و شانزده کشوری در المپیاد علمی دانشجویی توسط دانشجویان دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی

۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۶ کد : ۹۲ اخبار دانشکده

در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور دانشجویان دانشکده علوم تربیتی و روان شناسی خوش درخشیدند.

سرکار خانم محدثه ربانی رتبه یک کشوری را در رشته علوم تربیتی کسب کرد.

دکتر سعید راهنما مدیر گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این دوره از مسابقات علمی که 9 نفر از دانشجویان برگزیده دانشگاه بیرجند حضور داشتند،  همچنین خانم فاطمه ناصری رتبه چهارم کشوری در رشته علوم تربیتی، زهرا معماری نسب و زینب سیار فرد در رشته روان‌شناسی رتبه های پنجم و شانزدهم کشوری را از آن خود کردند.

روابط عمومی دانشکده با تبریک به دانشجویان و مقام آوران این دانشکده در المپیاد علمی دانشجویی کشور، کسب رتبه یک کشوری توسط خانم محدثه ربانی را به ایشان و خانواده بزرگ دانشگاه بیرجند تبریک عرض می‌نماید.