اثر عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در میان کتب کتابخانه جدیدالتاسیس بریکس پلاس قرار گرفت

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۱ کد : ۲۸۲۲۷ اخبار ستادی
کتاب تاریخ اقتصادی شهر مشهد(از دوره ناصری تا انقلاب اسلامی) توسط دکتر علی نجف زاده، عضو هیأت علمی گروه تاریخ دانشگاه بیرجند تألیف گردید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری نخستین اجلاس شهرهای عضو پیمان بریکس به میزبانی کازان در کشور روسیه، کتاب تاریخ اقتصادی شهر مشهد(از دوره ناصری تا انقلاب اسلامی) که توسط دکتر علی نجف زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه تألیف گردیده در مجموعه کتب کتابخانه جدیدالتاسیس بریکس پلاس قرار گرفت.
مؤلفین کتاب تاریخ اقتصادی شهر مشهد(از دوره ناصری تا انقلاب اسلامی) دکتر علی نجف زاده، عضو هیأت علمی گروه تاریخ دانشگاه بیرجند و جلیل قصابی گزکوه هستند.
 با توجه به اهمیت مشهدالرضا، جهانشهر برکت و کرامت در جغرافیای شهرهای بریکس پلاس و  به منظور توسعه تبادلات بین شهرهای عضو پیمان بریکس پلاس، کتاب ۲ جلدی تاریخ اقتصادی شهر مشهد به عنوان نخستین مجلد اهدایی از سوی شهر مشهد به کتابخانه جدیدالتاسیس بریکس پلاس اهدا گردید.
در این کتابخانه نسخه‌های نفیسی از آثار اقتصادی، فرهنگی، تاریخی و اجتماعی شهرهای مختلف در حال گردآوری است و به عنوان گنجینه معنوی، پشتوانه استمرار و تحقق اهداف پیمان بریکس پلاس در حوزه شهرها خواهد بود.