همزمان با برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مهارت در تهران انجام شد؛

افتتاح کارگاه فناوری هوش مصنوعی در دانشگاه بیرجند

۰۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۶ کد : ۲۸۳۸۶ اخبار ستادی
همزمان با برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مهارت در تهران، دوشنبه ۸ مرداد، افتتاح کارگاه فناوری هوش مصنوعی در ۲۶ مرکز به صورت مجازی صورت گرفت.
افتتاح کارگاه فناوری هوش مصنوعی در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مهارت در تهران، دوشنبه 8 مرداد، افتتاح کارگاه فناوری هوش مصنوعی در 26 مرکز به صورت مجازی صورت گرفت. یکی از این مراکز در  کارگاه فناوری هوش مصنوعی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بیرجند افتتاح گردید.
این مراسم در دانشگاه بیرجند با حضور مهندس حق‌پرست معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه‌ای استان، دکتر اکبری مدیر ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه بیرجند، دکتر رجبی مدرس سازمان فنی و حرفه‌ای و تعدادی از کارشناسان سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار شد.
این مرکز دارای تجهیزات اختصاصی است که به صورت مشترک توسط دانشگاه بیرجند و سازمان فنی و حرفه‌ای تجهیز گردیده و از اواخر مرداد‌ماه دوره های مهارتی هوش مصنوعی با اعطای صلاحیت تخصصی به شرکت کنندگان در این مرکز برگزار خواهد شد.

آخرین ویرایش۰۹ مرداد ۱۴۰۳