کتاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در دانشگاه فردوسی مشهد چاپ شد

۰۸ تیر ۱۴۰۴ | ۱۰:۵۱ کد : ۳۱۳۵۸ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۹۴
کتاب "فلفل: سبزی و گیاه ادویه‌ای" با ترجمه دکتر محمدحسین امینی‌فرد، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در دانشگاه فردوسی مشهد چاپ، منتشر و در اختیار تولید کنندگان، کشاورزان و محققان قرار گرفت.
کتاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در دانشگاه فردوسی مشهد چاپ شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، فلفل: سبزی و گیاه ادویه‌ای" با ترجمه دکتر محمدحسین امینی‌فرد، عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند ترجمه و منتشر شد. در توضیح این کتاب آمده است؛ فلفل یک سبزب مهم است که به‌ظور گسترده در سراسر جهان پرورش می‌یابد و طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. این کتاب راهنمای کاملی برای یک تولید کننده تازه کار و یا حتی حرفه ای است. در این کتاب به بسیاری از سوالات یک پرورش دهنده در مراحل کاشت، داشت و پس از برداشت فلفل پاسخ داده می‌شود. سعی شده است با ارائه نتایج تحقیقات در فصول مختلف، علاوه بر معرفی دستاوردهای جدید، به ارائه راه‌حل علمی برای رفع مشکلات تولید نیز پرداخته شود. مطالب موجود و توصیه های لازم در حد امکان بر مبنای نتایج آزمایشات، مقایسات انجام شده علمی و تجربیات کسب شده است که براساس آن، روش کشت و پرورش علمی فلفل پایه‌گذاری شده است.
کتاب فلفل: سبزی و گیاه ادویه‌ای در نوبت اول چاپ با  246 صفحه در قطع وزیری منتشر شد.

آخرین ویرایش۰۸ تیر ۱۴۰۴

نظر شما :