طرح تخفیف ویژه دانشجویان دکتری و پژوهشگران پسادکتری

۰۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۲ کد : ۴۳۲۷ اطلاعیه ها

بر اساس اعلام دبیرخانه شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، دانشجویان دکتری و محققین پسادکتری دانشگاه‌های کشور، پس از ثبت نام و فعال سازی اعتبار طرح «تخفیف ویژه دانشجویان دکتری و پسا دکتری داخل کشور سال 1398» می‌تواند با ارائه کارت ملی تا سقف اعتبار 20 میلیون ریال از خدمات بیش از 500 مرکز آزمایشگاهی عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی در سراسر کشور با تخفیف 40 درصدی استفاده نمایند.

بر این اساس، دانشجویان دکتری و محققین پسادکتری دانشگاه می توانند با ورود به حساب کاربری خود در تارنمای باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی، گرنت مربوط به این طرح را در قسمت طرح های تخفیف فعال نمایند. برای استفاده از مزایای این طرح ها، ضروری است درخواست آنالیز مورد نظر در تارنمای www.mahamax.com  ثبت شود. لازم به ذکر است مهلت استفاده از اعتبار طرح تخفیف ویژه دانشجویان دکتری و پژوهشگران پسادکتری، تا پایان آذرماه 1398 در نظر گرفته شده است.

باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی:https://my.labsnet.ir