راه اندازی مجموعه آزمایشگاهی آنتن

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۴ کد : ۴۸۹۸ اخبار آخرین اخبار
مجموعه آزمایشگاهی آنتن در آزمایشگاه آنتن و مایکروویو دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه راه اندازی شد.
راه اندازی مجموعه آزمایشگاهی آنتن

این مجموعه که از شرکت‌های دانش بنیان داخلی خریداری و راه‌اندازی شده، شامل قطعات مختلفی همچون مولدهای سیگنال مایکروویو، انواع آنتن­‌های دایپل، آنتن­‌های یاگی-یودا، آنتن‌­های روزنه‌­ای، آنتن‌­های آرایه­‌ای، آنتن­‌های هلیکال، آنتن‌های مایکرواستریپ، آشکارسازهای توان و کابل های باند فرکانسی X، به همراه یک نرم افزار پردازشی می‌باشد. مجموعه آزمایشگاهی آنتن در حوزه آموزشی، برای آزمایشگاه آنتن و مایکروویو استفاده می­شود و دانشجویان می‌­توانند پارامترهای اساسی تشعشعی آنتن­‌های مختلف را اندازه­‌گیری نمایند. همچنین این آزمایشگاه در حوزه پژوهشی، جهت اندازه‌گیری متغیرهای طراحی و تست عملی و ارزیابی آنتن­‌ها، تشعشعات مایکروویوی و مولدهای سیگنال مایکروویو مورد طراحی در پروژه‌های دانشگاهی و صنعتی، کاربرد دارد.

اساتید محترم و دانشجویان سایر دانشکده­‌ها نیز می­توانند از امکانات این آزمایشگاه برای انجام اندازه­‌گیری و تست مایکروویوی در پروژه­‌های پژوهشی استفاده نمایند.

- مسئول آزمایشگاه آنتن و مایکروویو : دکتر محمدرضا خورشیدی  {رزومه}