اطلاعیه برگزاری آزمون زبان کانون مترجمین کالج دانشگاه بیرجند.

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۴ کد : ۱۲۷۲۰ اطلاعیه دپارتمان زبان خارجه دانشگاه بیرجند
اطلاعیه برگزاری آزمون زبان کانون مترجمین کالج دانشگاه بیرجند.

قابل توجه متقاضیان محترم شرکت در آزمون جذب مترجم دانشگاه بیرجند

آزمون روز جمعه مورخ 10 اردیبهشت راس ساعت ۱۰ صبح آغاز شده و متقاضیان می‌توانند در طول مدت آزمون (یک ساعت و ۳۰ دقیقه) متون مشخص شده ای را از فارسی به انگلیسی و بالعکس ترجمه کنند.

بدیهی است پس از پایان زمان امتحان، درگاه مورد نظر بسته خواهد شد، لذا توصیه میشود، پیش از پایان زمان امتحان، متون ترجمه شده خود را ارسال کنید.

برای شرکت در این آزمون ابتدا فایل سوالات که در انتهای همین اطلاعیه روز جمعه ساعت 10 منتشر میشود دانلود کرده سپس با جواب دادن به سوالات پاسخ های خود را از طریق پاسخنامه قرار داده شده ارسال فرمایید.

***در صورت بروز هرگونه مشکل در ارسال فایل پاسخنامه خود ،پاسخنامه را در زمان مشخص شده به ادرس ایمیل college@birjand.ac.ir ارسال فرمایید.

***زمان آزمون 90 دقیقه می باشد و شروع آزمون از ساعت 10 صبح روز جمعه مورخ 10 اردیبهشت ماه خواهد بود.

***برای شرکت در آزمون حتما از کامپیوتر و لپتاپ استفاده شود.از گوشی همراه برای شرکت در آزمون استفاده نکنید.

آزمون به پایان رسید..