برگزاری اولین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های آزمایشگاهی

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۵ کد : ۵۶۲۱ اطلاعیه ها
اولین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری های آزمایشگاهی با همکاری انجمن تحقیقات آزمایشگاهی ایران و دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد.

به استحضار می‌­رساند، اولین کنفرانس ملی تجهیزات و فناوری‌­های آزمایشگاهی با مشارکت انجمن تحقیقات ازمایشگاهی ایران، دانشگاه شیراز و ستاد شبکه آزمایشگا­ه‌های علمی ایران (شاعا) وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در روزهای ۷ و ۸ اسفندماه ۱۳۹۸ به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد. از کلیه پژوهشگران، متخصصان و مدیران و کارشناسان آزمایشگاه‌­ها در رشته­‌های مختلف کشاورزی، فنی و مهندسی، زیست­‌شناسی، شیمی، زمین‌­شناسی، فیزیک و سایر رشته‌­های مرتبط دعوت می­‌شود تا مقالات خود را در زمینه­‌های موضوعی کنفرانس، از طریق سایت کنفرانس به آدرس http://imtc1.shirazu.ac.ir/ به دبیرخانه کنفرانس ارسال نمایند. هدف از برگزاری این کنفرانس ایجاد فضایی است تا بدین وسیله زمینه تبادل نظر و مشارکت، برای فعالان حوزه آزمایشگاهی کشور فراهم گردد. ضمناً نشست‌­ها و کارگاه‌­های آموزشی تخصصی در کنار ارائه مقالات برگزار خواهد شد. از تمامی فعالان جامعه آزمایشگاهی کشور دعوت می­‌شود با حضور اثر بخش خود در این کنفرانس، به ارتقاء و اعتلای علمی این کنفرانس بیفزایند.