چهاردهمین جلسه شورای پردیس، کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست

۲۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۷ کد : ۲۱۸۶۸ اخبار دانشکده

چهاردهمین جلسه شورای پردیس، کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه ۱۴۰۱/۰۹/۲۱ ساعت ۱۲ با حضور اعضای شورای پردیس در دفتر ریاست پردیس برگزار شد.

دکتر جهانی ضمن تسلیت ایام فاطمیه در آغاز جلسه از زحمات دکتر غیاثی مسئول امور پژوهشی پردیس در برگزاری جلسات سودمند و پر بار سخنرانی و کارگاههای آموزشی که با استقبال اساتید و دانشجویان نیز روبه رو شده بود، تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه دکتر محمودی نیز ضمن  تسلیت در گذشت پدرخانم محترم دکتر رضایی، مدیر گروه محیط زیست و تشکر از حضور دکتر حاجیانی در جلسه موارد مهم آموزشی پردیس را مطرح نمودند.

سپس دکتر غیاثی مسئول امور پژوهشی پردیس با تأکید بر تکمیل فایل های علم سنجی توسط اساتید محترم موارد پژوهشی را اطلاع رسانی نمودند، و در پایان از تمامی همکارانی که در برگزاری با شکوه برنامه های هفته پژوهش سهمی داشته اند تقدیر و تشکر کردند.