سی‌ و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۳۰ کد : ۲۷۶۸۸ اخبار دانشکده

سی‌ و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار "بخوانیم و بسازیم" در سال ۱۴۰۳ از تاریخ ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیأت علمی در این دوره از برگزاری نمایشگاه 800 هزار تومان است که از این مبلغ 400 هزار تومان آورده عضو هیأت علمی و 400 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. لذا همکاران محترم هیات علمی برای فعال نمودن یارانه اعتباری خود، با مراجعه به درگاه اینترنتی  https://book.icfi.ir/account/signin و وارد نمودن نام کاربری و کلمه عبور، می‌توانند وارد صفحه شخصی خویش شوید. در این صفحه، با کلیک نمودن بر روی منوی "یارانه اعتباری"، یارانه اعتباری خود در سال 1403 را بعد از کامل نمودن مشخصات فردی فعال نمایید. لازم به ذکر است با مراجعه مجدد به منوی "یارانه اعتباری"، می‌توان از فعال شدن یارانه اعتباری مطلع گردید.

آخرین ویرایش۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳