اولین دوره مسابقات پرس سینه در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۱ کد : ۱۰۵۷ اخبار دانشگاه

اولین دوره مسابقات پرس سینه پسران به مناسبت روز دانشجو توسط مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در این مسابقات که با حضور 60 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند برگزار گردید امیر محمد جبان، پیمان شبیری، میلاد یوسفی محمدیه در وزن 60 کیلوگرم به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند.

در وزن 70 کیلوگرم محمد بهروزیان مقام اول ، رحمان نصیری مقام دوم و سید حامد قاری مقام سوم را از آن خود کردند.

آرمان چهکندی نژاد، اسماعیل ندافی و محمدامین صادقی در وزن 80 کیلوگرم سه عنوان اول تا سومی را کسب نمودند.

مقام های اول و دوم در وزن 90 کیلوگرم به بهنام سلگی و بیژن هوشمند رسید و در وزن 100 کیلوگرم نیز سجاد یاراحمدی و سعید نشاط اول و دوم شدند.

در 100+ کیلوگرم که بالاترین وزن این مسابقات بود سعید حسنی مقام اول را کسب کرد.

شایان ذکر است که به مناسبت روز دانشجو و به همت مدیریت تربیت بدنی، دانشجویان دانشگاه بیرجند در روزهای 15 و 16 آذر به صورت رایگان از مجتمع آبی میلاد استفاده کردند.