هیأت رئیسه دانشگاه بیرجند با سرپرست جدید دانشگاه صنعتی بیرجند دیدار کردند

۰۲ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۶ کد : ۱۲۹ اخبار دانشگاه

رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه  بیرجند ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی بیرجند با سرپرست جدید این دانشگاه دیدار و گفتگو  کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند در نخستین روز از هفته دفاع مقدس رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه بیرجند، پس از حضور بر مزار شهدای گمنام دانشگاه صنعتی از پروژه در دست احداث مسجد دانشگاه، اماکن و ساختمانهای آموزشی و رفاهی دانشگاه صنعتی بیرجند بازدید نمودند.

در ادامه این بازدید که دکتر سید حجت هاشمی سرپرست جدید این دانشگاه و اعضای هیات رئیسه این دانشگاه نیز حضور داشتند؛  جلسه هم فکری و هم اندیشی  در دفتر سرپرست دانشگاه صنعتی برگزار شد.

دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند در این نشست با تبریک انتصاب دکتر هاشمی ضمن تاکید بر اهمیت و ضرورت اتحاد و انسجام بین دانشگاه برای توسعه و حل مشکلات استان برای  سرپرست جدید دانشگاه صنعتی آرزوی موفقیت نمود.

در ادامه نشست اعضای هیات رئیسه دو دانشگاه راههای تعمیق همکاری های فی مابین دانشگاه های خراسان جنوبی جهت تعالی بیش از پیش  آموزش عالی استان را مورد بررسی قرار دادند.