مشاور جوان رئیس دانشگاه بیرجند منصوب شد

۰۴ مهر ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۲ کد : ۱۴۹ اخبار دانشگاه
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند طی حکمی علی فوادالدینی دانشجوی دکتری مکانیک را به عنوان مشاور جوان رئیس دانشگاه منصوب کرد.
مشاور جوان رئیس دانشگاه بیرجند منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند در متن حکم انتصاب مشاور جوان آمده است:
با عنایت به ضرورت و اهمیت نقش فعال دانشجویان در پیشبرد اهداف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه و نظر به تعهد، شایستگی و مسئولیت پذیری جناب عالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور جوان رئیس دانشگاه منصوب می گردید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره گیری از مشارکت و همفکری دانشجویان خلاق و نوآور، گام های موثری در جهت اعتلای دانشگاه بردارید.
مهندس علی فوادالدینی با معدل 19.55دانشجوی سال سوم مقطع دکتری در رشته مهندسی مکانیک است. وی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد را با رتبه ممتاز در دانشگاه بیرجند گذرانده و ورودی استعداد درخشان مقطع ارشد و دکتری می‌باشد.انتخاب به عنوان دانشجوی نمونه مقطع ارشد در دانشکده مهندسی در سال 1394 و دریافت جایزه تحصیلی بنیاد ملی نخبگان در سال 1396 از افتخارات او است. وی چاپ 6 مقاله پژوهشی در مجلات معتبر علمی، نگارش یک عنوان کتاب، ارائه 6 مقاله کنفرانسی و کارگاه‌های تخصصی در کنفرانس‌های ملی و بین المللی را در کارنامه پژوهشی خود دارد.
عضو کمیته برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی تهویه مطبوع و تاسیسات حرارتی و برودتی، دبیر هماهنگی کانون‌های فرهنگی و اجتماعی، عضو شورای دبیران انجمن‌های علمی و دبیر کانون مطالعات اجتماعی دانشگاه بیرجند از جمله سوابق اجرایی مشاور جوان رئیس دانشگاه است.

کلید واژه ها: رئیس دانشگاه، مشاور جوان