امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه آکوئیلای کشور ایتالیا

۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۸ کد : ۱۶۵ اخبار دانشگاه

در راستای توسعه مناسبات و ارتباطات علمی و بین المللی تفاهم نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه آکوئیلای (University of Aquila) کشور ایتالیا به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر حسین نویدی نیا رئیس گروه همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: تبادل استاد و دانشجو، انجام پروژه های مشترک تحقیقاتی و برگزاری کنفرانس های علمی مشترک توسط دو دانشگاه بیرجند و آکوئیلای ایتالیا از جمله مفاد تفاهم نامه منعقد شده است.

وی تصریح کرد: بر اساس این تفاهم نامه، مدیران روابط بین الملل دو دانشگاه بعنوان مسئول هماهنگی و فراهم کردن زمینه برای اجرایی کردن مفاد تفاهم نامه مشخص شده اند.

دانشگاه آکوئیلا (University of Aquila) یکی از دانشگاه های کشور ایتالیا با 9 دانشکده و بیش از 18 هزار دانشجو است. لازم به ذکر است دانشگاه بیرجند نیز 11 دانشکده و حدود 12 هزار دانشجو دارد.