بازدید معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از اداره بهداشت و درمان جهت بررسی امکان استقرار داروخانه

۱۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۸ کد : ۱۷۸۰۷ اخبار ستادی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جهت بررسی امکان استقرار داروخانه از اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، پس از بازدید استاندار خراسان جنوبی از اداره بهداشت و درمان دانشگاه و  قول مساعد ایشان برای استقرار داروخانه در درمانگاه دانشگاه،  دکتر کیانی معاون غذا و دارو، به منظور پیگیری و بررسی شرایط اداره بهداشت و درمان جهت راه ­اندازی داروخانه از این اداره بازدید نمود. در این بازدید که با همراهی دکتر موسوی معاون دانشجویی انجام شد، دکتر عقیلی رئیس اداره بهداشت و درمان، شرح مختصری از خدمات ارائه شده در این اداره را بیان کرد و با اشاره به جمعیت قابل توجه دانشگاهیان و ساکنان شهرک فرهیختگان بر ضرورت تأسیس داروخانه برای رفاه حال مراجعین تأکید کرد. دکتر کیانی ضمن تقدیر از اقدامات اداره بهداشت و درمان دانشگاه بیرجند در زمینه ارتقاء سطح بهداشت و سلامت دانشگاهیان، برای تأسیس داروخانه در درمانگاه فرهیختگان قول مساعد داد.

آخرین ویرایش۱۶ فروردین ۱۴۰۱