برگزاری کارگاه آموزشی: آشنایی با قوانین و مقررات ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۴۸ کد : ۲۰۶۲ اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه در راستای اجرای مفاد شیوه نامه اجرایی آیین نامه ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی دومین دوره از کارگاه آشنایی با قوانین و مقررات آموزشی را برگزار کرد.
کارگاه آشنایی با قوانین و مقررات ارتقای مرتبه اعضای هیأت علمی در محل اتاق جلسات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر با حضور، برخی از دبیران کمیسیون‌ها، اعضای هیأت ممیزه و تعدادی از اعضای هیأت علمی برگزار شد.
در ابتدای این کارگاه، دکتر حمیدرضا نیلی ثانی مدیر نظارت و ارزیابی دانشگاه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان از دکتر حیدر رئیسی معاون آموزشی سابق دانشگاه، دکتر خسروی و خانم دکتر آجری اعضای هیأت علمی گروه حقوق جهت قبول زحمت ارائه کارگاه صمیمانه سپاسگزاری و قدردانی نمود. پس از تشریح مقدماتی جدول زمان بندی و سرفصل مطالب کارگاه، نخست دکتر حیدر رئیسی و در ادامه دکتر احمد خسروی و دکتر عاطفه آجری هر یک بخشی از مطالب کارگاه را ارائه کردند. در پایان منیره رضایی کارشناس مسئول حوزه مدیریت نظارت و ارزیابی دانشگاه فرآیند رسیدگی به پرونده‌های ارتقای مرتبه را در آن حوزه تشریح کرد.
در انتهای کارگاه، به سئوالات حاضران توسط برگزار کنندگان پاسخ داده شد.