برگزاری اولین کافه نشاط بانوان در دانشگاه بیرجند

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۳ کد : ۲۰۷۲ اخبار ستادی
به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن برنامه اولین کافه نشاط بانوان با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، دفتر امور بانوان دانشگاه و کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی برگزار شد.
برگزاری اولین کافه نشاط بانوان در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، این برنامه که با حضور جمعی از بانوان دانشگاهی به منظور ایجاد نشاط و شادابی بانوان در محل کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی برگزار شد، آذری شاعر طنزپرداز بیرجندی اشعار و سروده های خود را قرائت کرد.

شعر خوانی در توصیف مقام مادر توسط شاعر جوان دانشگاه و همچنین خانم دکتر ولی پور و برگزاری مسابقات شاد و مفرح از دیگر برنامه های این نشست بود.