مسابقات ورزشی بانوان دانشگاه بیرجند در هفته گرامیداشت مقام زن

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۰ کد : ۲۰۷۳ اخبار ستادی
در هفته گرامیداشت مقام مادر و روز زن توسط مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند مسابقات دارت، فریزبی، هفت سنگ و پیاده روی همگانی بانوان با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد.
مسابقات ورزشی بانوان دانشگاه بیرجند در هفته گرامیداشت مقام زن

در  هفته گرامیداشت مقام مادر و روز زن توسط مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه بیرجند مسابقات دارت، فریزبی، هفت سنگ و پیاده روی همگانی بانوان با حضور جمعی از کارکنان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در مسابقات هفت سنگ فاطمه کشمسی، لیدا خطیب و صغری مودی، و در مسابقات دارت زهرا خراسانی، طاهره صالحی و بتول می خوش، در مسابقات فریزبی ملیحه گرجی، فرشته مرتضوی و مهرنوش داودی به ترتیب مقام های اول تا سوم را بدست آوردند.

در این مسابقات که 117 نفر از بانوان دانشگاهی شرکت داشتند که در پیاده روی همگانی  به 10 نفر از شرکت کنندگان به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

شایان ذکر است به مناسبت هفته گرامیداشت مقام مادر و روز زن ورزش صبحگاهی ویژه بانوان در زمین چمن دانشگاه بیرجند با حضور تعدادی از بانوان دانشگاه توسط معاونت فرهنگی و مدیریت تربیت بدنی برگزار شد.

آخرین ویرایش۰۸ اسفند ۱۳۹۷