نشست شوراهای صنفی کارمندان دانشگاه های کشور

۰۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۰ کد : ۲۰۹۵ اخبار ستادی
اولین نشست شوراهای صنفی کارمندان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور روز چهارشنبه هشتم اسفند ۹۷ در محل دانشگاه تهران برگزار گردید
نشست شوراهای صنفی کارمندان دانشگاه های کشور

اولین نشست شوراهای صنفی کارمندان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور روز چهارشنبه هشتم اسفند 97 در محل دانشگاه تهران برگزار گردید.

در این نشست یکروزه که با حضور نمایندگان شوراهای صنفی کارمندان دانشگاه های سراسر کشور برگزارگردید به بحث پیرامون آیین نامه اعضائ غیرهیات علمی پرداخته شد.

در ادامه جلسه نمایندگان شوراهای صنفی به بیان نظرات و دیدگاه های خود در خصوص شوراهای صنفی کارمندان پرداختند.

در پایان کلیات اساسنامه پیشنهادی شوراهای صنفی کارمندان دانشگاه های کشور با رای اکثریت اعضا تصویب شد.

شورای صنفی کارمندان دانشگاه بیرجند نیز با حضور مهندس محمودرضا تولا رئیس شورای صنفی کارمندان و حامد حمیدزاده عضو این شورا در این نشست شرکت داشت.

همچنین در این جلسه مقرر شد تا انتخابات شورای مرکزی اوایل سال آینده برگزار شود.

آخرین ویرایش۰۹ اسفند ۱۳۹۷