برگزاری دومین یادواره شهدای گمنام پردیس امیرآباد دانشگاه بیرجند

۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۳ کد : ۲۱۵۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
دومین یادواره دو شهید گمنام پردیس امیرآباد دانشگاه بیرجند برگزار شد
برگزاری دومین یادواره شهدای گمنام پردیس امیرآباد دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند ،دومین یادواره دو شهید گمنام پردیس امیرآباد دانشگاه بیرجند ، شب گذشته 11 اسفند 97 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند ،حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بیرجند، دانشجویان و مسئولان استانی برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین عبادی با گرامی داشت یاد و نام شهدا، وظیفه مردم به ویژه نسل جوان را در قبال خون شهدا بسیار خطیر عنوان کرد.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به صدور بیانیه گام دوم انقلاب از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: این بیانیه باید نقشه راه هم مردم و هم مسئولان شود زیرا توسعه اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در گرو پیاده شدن تمدن اسلامی است.

پخش کلیپ، روایت گری توسط یکی از راویان هشت سال دفاع مقدس، دکلمه و مداحی از جمله برنامه های این یادوره بود.

حاضران در این مراسم معنوی پس از حضور در مزار و یادمان شهدای گمنام ضمن تعظیم و احترام به مقام شهدا از نمایشگاه حجمی تجسمی برپا شده به این مناسبت نیز بازدید کردند.