برگزاری کارگاه آموزشی آسیب شناسی مسائل تحصیلی دانشجویان ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۲۱۱ اخبار ستادی
کارگاه آموزشی آسیب شناسی مسائل تحصیلی دانشجویان ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه با تدریس دکتر محمدحسین سالاری فر عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه بیرجند در محل سالن همایش های دانشکده مهندسی برگزار گردید.

دکتر سالاری فر در این کارگاه ابتدا به تشریح عوامل زمینه ساز افت تحصیلی پرداخته و به نقش اساتید در عملکرد تحصیلی دانشجویان اشاره نمود.

ایشان در ادامه با اشاره به نگرانی به عنوان یکی از عوامل اصلی زمینه ساز افت تحصیلی، به تعریف و توضیح آن پرداخت.

در انتها چند تکنیک مقابله با نگرانی و افکارمزاحم ازجمله، مشاهده فکر، چالش با افکار مزاحم، وکیل مدافع و گفتگوی مثبت با حاضرین کار شد.