انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در گروه بیومکانیک پژوهشگاه تربیت بدنی

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۵ کد : ۲۳۰۰ اخبار ستادی
طی حکمی از سوی دکتر علی کاشی سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی دکتر سعید ایل بیگی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عضویت گروه بیومکانیک و فناوری ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی درآمد.
انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند در گروه بیومکانیک پژوهشگاه تربیت بدنی

طی حکمی از سوی دکتر علی کاشی سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دکتر سعید ایل بیگی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به عضویت گروه بیومکانیک و فناوری ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی درآمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این حکم آمده است نظر به سوابق علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی و پیشنهاد مدیر محترم گروه به موجب این حکم به مدت یکسال به عنوان عضو گروه بیومکانیک و فناوری ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی منصوب می شوید.امید است با اتکال به خداوند همچون گذشته در انجام فعالیت های پژوهشی و خدمت به جامعه علمی ورزش کشور همواره موفق و مؤید باشید.

دکتر ایل بیگی دارای مدرک دکتری رشته بیومکانیک ورزشی از دانشگاه بروکسل است.

مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه به مدت 8 سال، معاون آموزشی دانشکده علوم ورزشی و عضو کمیته برنامه ریزی درسی کار گروه بیومکانیک ورزشی وزارت علوم بخشی از سوابق اجرایی ایشان می باشد.