جلسه هم اندیشی با نمایندگان هلدینگ معدنی آرسس برگزار شد

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۱ کد : ۲۵۸۶۱ اخبار ستادی
جلسه معاونت پژوهشی با حضور نمایندگان هلدینگ معدنی آرسس و اعضای هیأت علمی گروه های مهندسی معدن و زمین شناسی و فیزیک دانشگاه روز یکشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۲ در سالن رسانه دانشگاه برگزار گردید.
جلسه هم اندیشی با نمایندگان هلدینگ معدنی آرسس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این جلسه که به همت گروه مهندسی معدن برنامه ریزی شده بود، ابتدا دکتر یوسفی، مدیر گروه معدن ضمن خوش آمدگویی به میهمانان از تجربه همکاری‍‌های قبلی با گروه آرسز صحبت کرد و سپس دکتر افضلی، مدیر عامل شرکت درخصوص برنامه‌های شرکت و پروژه‌های در دست انجام مجموعه صحبت کرد و بر تمایل همکاری با دانشگاه یکی در زمینه انتقال تجربه و دانش و دیگری مشارکت در پروژه‌های شرکت تاکید کرد. سپس هر یک از اعضای هیأت علمی حاضر در جلسه (دکتر فیروزآبادی، دکتر نوروزی، دکتر مسینایی، دکتر مهدوی، دکتر هیهات و دکتر رحیم دل) در خصوص زمینه‌های همکاری و تخصص‌های موجود مطالبی ارائه کردند. در انتهای جلسه دکتر اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری و  دکتر اکبری، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با جامعه و صنعت نیز از حضور هلدینگ آرسز در دانشگاه بیرجند تشکر کرد و بر همکاری همه جانبه جهت توسعه فعالیت‌های مشترک و بهره برداری از ظرفیت‌های موجود تأکید کردند. در ادامه جهت آشنایی با ظرفیت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بازدیدی از این مجموعه توسط مهمانان صورت گرفت و دکتر زراعتکار مقدم مسئول  آزمایشگاه مرکزی قابلیت‌های آزمایشگاه بخصوص در زمینه معدن را برای ایشان تشریح کرد.