انتصاب مدیر گروه آموزشی علوم سیاسی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۲ کد : ۲۶۱۳۲ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی، دکتر احمد بخشی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی علوم سیاسی را به مـدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم سیاسی منصوب کرد.
انتصاب مدیر گروه آموزشی علوم سیاسی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه به مدیر گروه آموزشی علوم سیاسی آمده است؛ نظر به مراتب تجارب و شایســتگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی و با تشـکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شما، بـه مـوجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مـدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم سیاسی منصوب می‌شوید. مقتضـی است ضــمن مطالعه دقیق سـند چشم‌انداز و برنامۀ 5 ساله گروه، در خصوص نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه‌ و دستورالعمل جامع مـدیریت دانشـگاه‌ها و مؤسـسات آموزش عالی، پژوهشـی و فناوری، رئوس انتظارات دانشـگاه (بر اساس شـرح وظایف سازمانی، مصوبات هیأت نظارت، ارزیابی و تضـمین کیفیت و سـند چشم‌انداز)، و دستورالعمل میزان و نحوه حضور و علمی دانشگاه ذیل اقدام لازم مبذول فرمایید. اطمینان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشـگاهی، منشاء خـدمات ارزنده‌ای خواهید بود.
دکتر احمد بخشی در سال 1385 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته علوم سیاسی- مطالعات منطقه ای از دانشگاه تربیت مدرس کسب کرد.

(رزومـــــه)