برگزاری جلسه هماهنگی طرح پایش سلامت جسم و روان

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۰۱ کد : ۲۶۸۹۵ اخبار ستادی
جلسه هماهنگی طرح پایش سلامت جسم و روان در روز سه شنبه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
برگزاری جلسه هماهنگی طرح پایش سلامت جسم و روان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه طرح پایش سلامت جسم و روان با حضور دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی، دکتر مجید چهکندی، مدیر امور آموزشی، دکتر سید احسان غیاثی، مدیر امور آموزشی، دکتر حمید سعادت فر، مدیر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی، حمیده مرکی، کارشناس تربیت بدنی، نصرت رضایی، کارشناس مسئول مددکاری اجتماعی، الهام مقدم و علی اصغر رومینا، کارشناسان روانشناسی مرکز مشاوره و سبک زندگی در محل دفتر معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه، دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه، به بیان اهمیت طرح های سلامت جسم و روان ابلاغی از طرف دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی پرداختند و سپس علی‌اصغر رومینا، کارشناس مرکز مشاوره و سبک زندگی گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده در سال تحصیلی 1402-1401 و نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 ارائه نمود. در ادامه سایر اعضا پیشنهادهای ارزشمند خود را در خصوص هر چه بهتر برگزار کردن طرح‌های ابلاغی بیان کردند.