دفتر همکاری های علمی موسسه آموزشی و تحقیقاتی در دانشگاه بیرجند افتتاح گردید

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۹ کد : ۲۶۹۲۶ اخبار برگزیده
دفتر همکاری‌های علمی مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی روز یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۲، در دانشگاه بیرجند افتتاح شد.
دفتر همکاری های علمی موسسه آموزشی و تحقیقاتی در دانشگاه بیرجند افتتاح گردید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دفتر همکاری های علمی موسسه آموزشی و تحقیقاتی  با حضور مسئولین مؤسسه آموزشی و تحقیقاتی، دفتر همکاری های علمی مشترک در طبقه اول ساختمان آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بیرجند افتتاح و رسماً شروع به کار نمود.
در این مراسم دکتر قربانی تاکید کرد که ظرفیت های لازم جهت ارتباط راحت تر همکاران دانشگاهی از طریق این دفتر فراهم خواهد شد و این دفتر تسهیل کننده ارتباطات دو مجموعه خواهد بود. لازم بذکر است طبق هماهنگی های قبلی دکتر ابوالفضل بیجاری دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه بیرجند به عنوان نماینده موسسه آموزشی و تحقیقاتی در دانشگاه بیرجند معرفی گردیده است و ایشان پیگیر امور مربوط به فعالیت های علمی و پژوهشی اساتید و دانشجویان و ارتباطات لازم با موسسه آموزشی و تحقیقاتی خواهند بود.
در ادامه  دکتر قربانی و همراهان ایشان بازدیدی از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و ظرفیت های موجود آن داشتند.