با برگزاری مسابقات تنیس روی میز آغاز شد؛

برگزاری مسابقات انتخابی کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان

۱۶ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۸ کد : ۲۶۹۳۴ اخبار ستادی
مسابقات انتخابی کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان دختر و پسر منطقه ۹ دانشگاه‌های کشور با برگزاری مسابقات تنیس روی میز از روز دشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲، در دانشگاه بیرجند آغاز شد.
برگزاری مسابقات انتخابی کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌‌رسانی دانشگاه بیرجند، دور گروهی مسابقات تنیس روی میز پسران انتخابی سهمیه المپیاد ورزشی دانشگاه های کشور با انجام ۴ بازی امروز ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه بیرجند برگزار شد .
در گروه A مسابقات، دانشگاه بیرجند با نتیجه قاطع 3 بر 0 توانست از سد دانشگاه گرمسار عبور نماید. در دیگر مسابقه این گروه دانشگاه امام رضا(ع)  با نتیجه 3 بر 2  نتیجه را به دانشگاه بیرجند واگذار کرد. براین اساس دانشگاه بیرجند، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه امام رضا(ع) و دانشگاه سمنان به دور بعد صعود کردند.
با توجه به این نتایج، در دور حذفی  تیم دانشگاه بیرجند به مصاف تیم دانشگاه فردوسی مشهد خواهد رفت ، همچنین تیم های دانشگاه سمنان و دانشگاه امام رضا (ع) به مصاف یک دیگر خواهند رفت .