۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۵:۲۹ کد : ۲۶۹۵۱ اخبار برگزیده
تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه دولتی تعلیم و تربیت آلتای کشور روسیه، امروز سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲، به امضای رؤسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه دولتی تعلیم و تربیت آلتای کشور روسیه
که به صورت مجازی با حضور هیات رئیسه دو دانشگاه برگزار شد، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند ضمن استقبال از گسترش مراودات علمی بین دو دانشگاه، پتانسیل‌های دانشگاه بیرجند برای همکاری‌های علمی بین المللی را برشمرد. همچنین دکتر ایرینا لازارنکو، رئیس دانشگاه دولتی تعلیم و تربیت آلتای کشور روسیه با اعلام خرسندی از امضای تفاهم‌نامه همکاری، ابراز امیدواری کرد که این تفاهم‌نامه زمینه مناسبی برای آغاز همکاری‌های علمی بین دو دانشگاه باشد.
همکاری در حوزه‌های تبادل استاد و دانشجو، انجام پژوه‌های مشترک تحقیقاتی، تأسیس کرسی‌های زبان فارسی و روسی در دو دانشگاه‌، و برگزاری کنفرانس‌های مشترک از جمله زمینه‌های مورد تأکید جهت عملیاتی کردن مفاد این تفاهم نامه است.
همچنین به گفته دکتر نویدی‌نیا، رئیس دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه در این جلسه مقرر شد تا کمیته مشترکی از اعضای دفاتر بین‌الملل دو دانشگاه تشکیل شده و زمینه‌های عملیاتی کردن مفاد تفاهم نامه مذکور را پیگیری نمایند. شایان ذکر است؛ دانشگاه آلتای بعنوان قدیمترین دانشگاه منطقه آلتای کشور روسیه در سال 1933 تأسیس شده و دارای 7 دانشکده می‌باشد.
تفاهم‌نامه همکاری علمی بین دانشگاه بیرجند و دانشگاه دولتی تعلیم و تربیت آلتای کشور روسیه به مدت 5 سال دارای اعتبار است.