تاسیس و راه اندازی کارخانه نوآوری تیمی نو و استقرار اولین خانه خلاق استان

۱۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۰ کد : ۲۶۹۶۶ اخبار برگزیده
همزمان با دهه مبارک فجر، تفاهم‌نامه تأسیس و راه اندازی اولین خانه خلاق استان، روز دوشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ به امضای معاون پژوهش، فناوری و نوآوری و مدیرعامل شتابدهنده تیمی نو رسید.
تاسیس و راه اندازی کارخانه نوآوری تیمی نو و استقرار اولین خانه خلاق استان

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تفاهم‌نامه تأسیس و راه اندازی اولین خانه خلاق استان، بین دکتر اکبرپور، معاون پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و مهندس فنودی، مدیرعامل شتابدهنده تیمی نو از شرکت های مستقر در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه منعقد گردید. شرکت تیمی نو به عنوان اولین مجموعه استانی موفق به اخذ مجوز خانه خلاق از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گردیده است و در قالب این تفاهم نامه مدیریت ساختمان کارخانه نوآوری پردیس شهدا تحت عنوان خانه خلاق به شرکت تیمی نو واگذار گردید.
براین اساس این شرکت با استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده برای خانه خلاق و حمایت های معاونت علمی ریاست جمهوری برنامه ریزی لازم برای کمک به رشد و توسعه شرکت های مستقر در این مجموعه را فراهم خواهد کرد.

آخرین ویرایش۲۱ بهمن ۱۴۰۲