اجتماع دانشگاهیان در سوگ سیدالشهدای خدمت

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۷۹۴۵ اخبار برگزیده
اعضای هیأت علمی، کارمندان، دانشجویان و مسئولان دانشگاه بیرجند در سوگ شهید  آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی و دیگر شهدای حادثه سقوط بالگرد، امروز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، در مسجد امام جعفر صادق (علیه‌السلام) به عزاداری پرداختند.
اجتماع دانشگاهیان در سوگ سیدالشهدای خدمت

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم سوگواری به مناسبت شهادت جانسوز و غمناک رئیس جمهور خدوم و مردمی، سیدالشهدای خدمت، شهید جمهور آیت الله دکتر سیدابراهیم رئیسی و دیگر و ی همرااران وهان صدیقش در سانحه سقوط بالگرد، امروز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت در مسجد امام جعفر صادق (علیه‌السلام) با حضور رئیس دانشگاه، معاونان و جمعی از مسئولان و مدیران،‌ اعضای هیات علمی،‌ دانشجویان و کارکنان دانشگاه برگزار شد.
مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و مراسم پرچم گردانی حرم مطهر امام رضا(ع) با حضور خادمان آستان قدس رضوی عطر آگین شد. در ادامه خادمان آستان قدس رضوی به مداحی و نوحه خوانی پرداختند.
سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی، عضو هیأت علمی دانشگاه به ذکر یاد و خاطره این شهید راه خدمت پرداخت. پس از سوگواری دانشگاهیان، بیانیه تسلیت دانشجویان بین الملل دانشگاه توسط نماینده این دانشجویان قرائت گردید.